tiistai 12. marraskuuta 2013

Mobile






Suklaatorttu


4 liivatelehteä
200 g taloussuklaata
1 rasia (200 g) maustamatonta tuorejuustoa

1 1/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 rkl kahvia
3 dl kuohukermaa

Laita liivatelehdet runsaaseen kylmään veteen pehmiämään.
Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Mausta sokereilla.
Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.
Lisää liivate täytteeseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Nostele lopuksi vaahdotettu kerma joukkoon. Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.
Anna suklaa-juustokakun hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Pohja digestive keksejä, jotka murskattu ja sidottu yhteen lorauksella voisulaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti